Блог за строителство

Всичко за ремонтните дейности

Възобновяване на кожата ,използвайки микронидлинг терапия

Възобновяване на кожата ,използвайки микронидлинг терапия

Цялостното стимулиране на здравината на блясъка на дерматологичната тъкан сега е на разположение без хирургична интервенция – микронидлинг процедурите са нашето специално предложение за вас. микронидлинг процедурата представлява в най-малка степен инванзивен начин ,с който се постига премахване на несъвършенствата от областта на лицето , като омекотява видимите вълнообразни линии и гънки , чрез активиране на реставриращите процеси в кожата подтикване на образуването на колаген .

Каква е по своята същност ООД микронидлинг?

Впечатляващите резултати , които новаторската микронидлинг методология – ООД предизвиква , са обусловени от съчетаното влияние на апарата , който обединява микронидлинг с радиочестотно лъчение и LED светлина . ООД заличава фините врязани гънки и черти по кожната покривка , обозримо я прави мека и еластична и изправя , присвива дупките ,а също така и премахва следите от младежко акне , активно младежко акне и някои пигментни петна . Микронидлингът представлява неоперативна възстановителна терапевтична дейност , което значи , че при процедурата не присъства хирургична намеса ,както и съпътстващите я неудобства .

Кои биват изненадващите последици , които микронидлингът създава ?

– запълване на разширените пори

– заличаване на последиците от младежки пъпки

– отстраняване на тънки бръчки и закривености

– редуциране на пигментираните области

– повдигане на кожната обвивка

– изглаждане на тена

Изберете микронидлинг 1
Изберете микронидлинг

Колко подлагания на терапията са потребни и след колко време е налице положителна реакция от приложения микронидлинг?

Микронидлинг практиката разполага с/със авторитета на една от най-трайните грижи за кожната обвивка. Нейното въздействие може да изтрае приблизително година . Следствията от микронидлинга се забелязват с невъоръжено око веднага след началната манипулация , като за възможно най-добри постижения са препоръчителни три-четири манипулации ,вариращо според състоянието на вашата кожна покривка. Радиочестотната микронидлинг намеса с ООД може да се вкара в употреба без да се взима предвид годишния сезон .

Времето, което трябва да си отделите за микронидлинг интервенцията варира между 30-40 мин ,а с настъпването на края й можете отново да се насочите без смущения към ежедневните си дейности .

За какво трябва да сме информирани преди да изберем микронидлинг практиката ?

Микронидлинг манипулацията е нежелателна при :

– носещи бебе и отхранващи кърмачета жени

– хора с автоимунни заболявания

– инфектирана кожна обвивка

Как да предотвратим появата на странични действия след микронидлинга?

С приключването на високочестотната микронидлинг процедура е необходимо да се съобразите с/със напътствията на вашия специалист по дерматология, с цел да осигурите най-добър отзвук и освен това да се предпазите от нежелани вторични реакции .

При неразумно третиране на кожната покривка след микронидлинг е вероятно да се зародят вторични реакции. За да минимизирате риска от появата им, ние от ООД препоръчваме :

– Да се отхвърлят всички груби измиващи гелове

– Да се предпазва от излагането на ярко слънце

– двадесет и четири часа след края на практиката да не се нанася декоративна козметика , освен при положение че вашият специалист по дерматология не ви е предписал друго

– Нощта след манипулацията е допустимо да се нанася единствено серум за лице или тяло

– Да не се полагат физически усилия в деня, определен за намесата

– Да не се посещават разтривки, процедури със сгорещен въздух 5 до 7 дни след процедурата

– Възможно е в третираната местност да изникнат пъпкови възпаления, които ще се махнат в период от седмица след микронидлинг намесата

– Ако се появи условие , което Ви тревожи в следващите две-три денонощия след терапията и считате , че се дължи на нея , ако обичате, свържете се с нас

Качествен микронидлинг 2
Качествен микронидлинг

На какво се дължи фактът, че микронидлинг обработката с ООД се доказа като нискорискова ?

След края на процедурата се допуска появяването на леко нагнетяване на третираната област , но възпалението избледнява напълно след час-два . Микронидлинг намесата най-често не довежда до други вторични действия и води до доказано значими последствия за пълното подмладяване на кожната обвивка. Важно за нискорисковата микронидлинг намеса се оказва марката на използваните устройства . В дерматологична клиника ООД ние играем сигурно с ООД – документално обезпечен професионален апарат за микронидлинг процедура, който отговаря на високите образци на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в Съединените Американски Щати . Проверена и гарантирано действаща, микронидлинг манипулацията ООД не крие капани за доброто здраве , дори напротив – е изпитан способ за възстановяване на сияйния вид на кожния слой .

При неглижиране на указанията на консултанта по дерматология с края на микронидлинг намесата биха могли да възникнат по-бавно изчезващи порозовявания и подутини . В случай че видите нещо такова , което ви безпокои, моментално се обадете на своя лекар .

Най-добрия микронидлинг 3
Най-добрия микронидлинг

По какъв начин въздейства ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг се изразява в/във влиянието на LED лъчения в синьо и червено . Сините лъчи отстранява бактерията , предизвикваща загнояване при младежки обрив , а едновременно с това червеното излъчване съдейства на клетъчните елементи да изграждат колагенов белтък , като това подобрява градежа и свежестта на кожната покривка . С помощта на присъщия си в най-ниска степен инвазивен подход , микронидлинг процедурата не създава никакъв неуют .

Повече за  микронидлинг 4
Повече за микронидлинг

Позитивите на ООД микронидлинг

Радиовълнистата микронидлинг процедура се е доказала като нов начин за пълно възстановяване на кожата . Сред най-ценните бонуси стои фактът , че е възможно да се употреби не само за недостатъците на лицевата кожа , но освен това и за заличаване на белези в областта на снагата. С помощта на микронидлинг процедурата кожата в зоната на третиране се превръща в еластична , хидратирана и блестяща . Терапията е мигновена , несъпътствана от неприятни изживявания и без период на възстановяване . Зоната се обработва посредством упойване с форма на гел, която се налага 20-30 мин. преди началото на микронидлинг практиката и гарантира оптимален комфорт .

Смело напред към микронидлинга! Веднага !

Поискайте час за прием при специалист по дерматологично здраве от ООД и се осведомете по всички онези питания, от които се интересувате . Понякога предварителният разговор със специалист с нужното образование и опит се оказва от важно значение при взимането на избор . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Най-добрите оферти за микронидлинг 5
Най-добрите оферти за микронидлинг
Вижте повече за микронидлинг 6
Вижте повече за микронидлинг
Повече за  микронидлинг 7
Повече за микронидлинг
Най-добрия микронидлинг 8
Най-добрия микронидлинг
Изключително добър микронидлинг 9
Изключително добър микронидлинг
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 10
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг

Каква е по своята същност ООД микронидлинг?
Кои биват изненадващите последици , които микронидлингът създава ?
Колко подлагания на терапията са потребни и след колко време е налице положителна реакция от приложения микронидлинг?
За какво трябва да сме информирани преди да изберем микронидлинг практиката ?
Как да предотвратим появата на странични действия след микронидлинга?
На какво се дължи фактът, че микронидлинг обработката с ООД се доказа като нискорискова ?
По какъв начин въздейства ООД микронидлинг?
Позитивите на ООД микронидлинг
Смело напред към микронидлинга! Веднага !

Възобновяване на кожата ,използвайки микронидлинг терапия

Вашият коментар

Към началото