Блог за строителство

Всичко за ремонтните дейности

Мото гуми – потребна статия свързана с темата

Мото гуми – потребна статия свързана с темата

Мото гумите са наистина необходим компонент за което и да е превозно средство от типа . Карането на мотоциклет и други подобни превозни средства имащи мото гуми, реално задава по-голям риск отколкото карането на кола . И недостатъчно перфектнотосъстояние на мото гумите още ще подхрани заплахата от пораждане на неканени произшествия, без значение от това за каква марка мотоциклет става въпрос и с какви умения за управление разполагате . Ето защо е от съществена важност да посочите най-пасващите и подходящи мото гуми за вашата превозна машина. В абзаците по-долу ще разгледаме съществено важните фактори , изиграващи роля в направата на избор , плюс това възможни страхотни възможности във връзка с стабилната грижа за мото гумите.

Мото гуми – как да осигурим доброто ниво на налягането

Съществено важен момент свързан с мото гумите е да следите стандартното им ниво на налягане. Абсолютно никога не оставяйте мото гумата да омекне, защото при загряването й би могло да се случи спукване. А това по време на движение може да причини сложни инциденти с много не добри последици. Погледнато от друга страна , не ви съветваме да покачвате прекалено налягането на мото гумите. Така биха станали неустойчиви към изхабяване и също така разколебава стабилитета на мотоциклета . Профилактичният преглед и проследяване на стандартното налягане е единствения вариант да си гарантирате продължителен живот на мото гумите, също и максимална сигурност и стабилност в движението .

Разновидности мото гуми 1
Разновидности мото гуми

Мото гуми – трябва да знаем какво е значението на параметрите на височината пристъпвайки към избор

А за да осъзнаете предназначението на височината на профила , на първо място трябва да поясним какво реално събира тази характеристика на мото гумите. С обозначението „профилна височина“ всъщност се посочва периметъра между повърхностите на мото гумата и на нейната джанта.

Мото гуми – нека се стремим към сигурното стоене на пътя

Височината на профила е точно обвързана със страничната разтегливост на мото гумата. При условие, че височината на профила на мото гумата е се смалява , пада надолу и нейната странична пластичност . Това води до още стабилност и защитеност, също и по-предсказуемо контролиране на превозното средство .

Мото гуми и тяхното подбиране – съществени намерения и критерии

Подбирайки мото гуми, е необходимо да внимавате относно някои значително важни техни параметри. Между важните параметри са ширината , височината и профилната форма, също и изискванията на определените джанти. Малко повече за всеки един от нужните фактори при подбора на мото гуми ще прочетете по-надолу в материала .

Вижте нашите мото гуми 2
Вижте нашите мото гуми

Мото гуми – със сигурност извършете бъдете сигурни във на външната повърхност

Едно напълно нормално оглеждане на външния вид на мото гумите може да ви разкаже доста за тяхното състояние . На какво конкретно е необходимо да отдадете внимание при подобен оглед ? Сверете това по мото гумите съществуват ли надрасквания , разкъсвания и подобни видими неблагонадеждни белези. Също така, своевременно отстранявайте елементи като камъчета , камъчета и т.н. В бъдещ план сходни елементи биха имали лошо влияние върху спецификите и функциите на мото гумите.

Мото гуми – какви могат да бъдат специфики когато си търсим джантите

Говорейки за мото гуми, е удачно да се предвидят и най-значимите своеобразности на джантите им. Широчината на джантата всъщност се налага задължително да съответства на на мото гумата, допускайки за възможни единствено минимални разлики свързани с определения изглед. За максимално олекотен процес по закупуване на нужната джанта, в много варианти марките предлагат по няколко вида ширини на джанти, съвпадащи на въпросния вид мото гума. Подходящото съчетание между мото гума и джанта помага относно стабилността на превозното средство докато е в движение и стигането до пълна прецизност във връзка с контрола му.

Разнообразие от мото гуми 3
Разнообразие от мото гуми

Обмисляйки вариантите употребявана или чисто нова мото гума

При условие, че си купите нова мото гума, дали ще успеете да бъдете сигурни , че тя реално е нова? Възможно е например мото гумата да е чакала на за значително дълъг отрязък от време, преди да бъде закупена от вас . Най-удачният метод да разберете каква е истината , е като сверите идентификационния й номер DOT. Той е разположен в страничната част на мото гумата. Необходимите данни относно нейната възраст ще ви предоставят последните четири цифри от въпросния DOT код. Първите две от тях отговарят на годишната седмица, през която е произведена съответната мото гума, а следващите две – и годината на производство. В случай че DOT кодът на мото гумата завършва например на „2309“, следователно тя е създадена през 23-тата седмица от 2009 година. Ето че се досещате , чрез DOT кода може да узнаете реално точно годината на производство на мото гумата, която току що сте закупили .

Хубави указания при избора на мото гумите

Притежаваме още няколко удачни съвета отнасящи се за материалите от категория „Мото гуми“. Такива напътствия имат връзка с улавяне на моментното положение на мото гумите, изправната им употреба и грижа. Ето критериите, които е наложително да предвидите в случай, че желаете вашият мотоциклет да бъде снабден с мото гуми, намиращи се във възможно най-добро състояние :

Вижте мото гуми 4
Вижте мото гуми

Не чакайте да ни потърсите и да потърсите точните мото гуми

Вижте каталога на Мото гуми ООД и се спрете на идеалните мото гуми за вашето превозно средство ! Не пропускайте и другите ни оферти за

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Намерете мото гуми 5
Намерете мото гуми
Оферти за мото гуми 6
Оферти за мото гуми
Огромно разнообразие от мото гуми 7
Огромно разнообразие от мото гуми
Нашият каталог с  мото гуми 8
Нашият каталог с мото гуми
Каталог мото гуми 9
Каталог мото гуми

Мото гуми – как да осигурим доброто ниво на налягането
Мото гуми – трябва да знаем какво е значението на параметрите на височината пристъпвайки към избор
Мото гуми – нека се стремим към сигурното стоене на пътя
Мото гуми и тяхното подбиране – съществени намерения и критерии
Мото гуми – със сигурност извършете бъдете сигурни във на външната повърхност
Мото гуми – какви могат да бъдат специфики когато си търсим джантите
Обмисляйки вариантите употребявана или чисто нова мото гума
Хубави указания при избора на мото гумите
Не чакайте да ни потърсите и да потърсите точните мото гуми

Мото гуми – потребна статия свързана с темата

Вашият коментар

Към началото