Блог за строителство

Всичко за ремонтните дейности

Любопитни данни , които не знаете за летните гуми

Любопитни данни , които не знаете за летните гуми

Сериозната важност на летните гуми

Не буди съмнение , че летни гуми са една от най-ключовите съставляващи части на автомобила и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се държи на улицата – летните гуми се радват на неизмеримо многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените характерности . Опитите определят, още много купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят нов сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми SYRON – видове

Продуктовата гама за леки и 4х4 летни гуми на производителя SYRON обхваща три отделни типа летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми SYRON – спомагателни привилегии

Няма начин да не обърнем внимание и на наличието на още много предимства на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири обемни водни тръби , които осигуряват безопасността Ви при вече упоменатия аквапланинг; коси , обли раменни повърхности, които се влияят незабележимо от пътната лента и посредством които се прецизира придвижването и се ограничава опасността от някакво сериозно деформиране ; иновативната сликова смес, която прецизира шофирането на влажна и суха настилка; ефикасен дизайн, с помощта на който се реализира умерено разположение на напрежението при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-равно . Летните гуми на марката SYRON съдържат други оригинални и основни характерни особености. Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща оттеглянето на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-доброкачествено сцепление в изненадващи ситуации ; технологията , която ограничава обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обикновено товарене и внезапно спиране – това са все неща, които наедно с изброените по-рано такива, правят продавача на въпросните летни гуми изключително конкурентен и висококачествен , което от своя страна е предпоставката да си съперничи ефикасно с най-влиятелните марки в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава уважение и факта, че при създаването на летните гуми на SYRON се използват доста по-фини материали, което свежда тежестта на летните гуми до минимални стойности . Това дава шанс за по-обемен пробег и по-оскъден харч на гориво.

Най-добрите на пазара летни гуми 1
Най-добрите на пазара летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни елементи относно производителя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са обновените свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват прекрасно сцепление и подвижност и обезпечават по-бързо изминаване по тестовата отсечка. Тези летни гуми включват смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и незасъхнало; по-мащабни външни рамена за по-успешно сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които ограничават спирачния път, предимно при голяма скорост; жилава жичка на коланите, които обезпечават по-добра обратна връзка с пътното платно и прецизно возене . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист , когато става дума за сцепление и точност на шофирането – това ги превръща в перфектен избор за ситуации , в които се изисква висшо представане и скоростна реакция. Летните гуми остават предани на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират ангажимента на търговеца да създава смайващо усещане от возенето . Типа включва обхват от 17 инча до 21 инча.

Каталог летни гуми 2
Каталог летни гуми

Летни гуми от линията на доставчика Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и успешни компании в универсален аспект . Още от образуването си през 1967 година, компанията се разширява непрекъснато в тон с най-актуалните технологии и течения на пазара, за да осигури спокойствието и безопасността на водачите . Разнообразните вариации летни гуми на Maxxis включват в себе си разнородни качества и плюсове . Част от летните гуми са със специална конструкция, която ги превръща в изключително трайни , и имат сравнително дълъг живот, даже и при неправилно износване . При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите проводници и раменните повърхности увеличават сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с комфортен каркас, които усъвършенстват контрола и сигурността на пресечен терен.

Разгледайте летни гуми 3
Разгледайте летни гуми

Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях са налични три възлови надлъжни проводници отгоре на предпазителя, които подобряват отводнението и карането по навлажнена настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което редуцира звука и съкращава съпротивлението при търкаляне. При това , дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така подобрява сцеплението при навлажнена настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра на свой ред усъвършенстват стабилността при голяма скорост и умаляват съпротивлението при търкаляне. Възловите плюсове на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, малкото ползване на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и влажни шосета . Летните гуми обезпечават наложителната продуктивност при всички  режими на използване .

Оферти за летни гуми 4
Оферти за летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – преимущества за вашето пътуване

Летните гуми Cross 1 Plus съдържат по-плътна смес на предпазителя и вече горепосочената технология за добавъчно изстудяване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Структурата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за висока скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани улици .

Нашите експерти от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме наоколо , за да ви предоставим безброй елитни избори, и то на достъпни цени, също така и лукса по най-бързия и достъпен начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от автомобилните ни сервизи, находящи на територията на цялата държава .

Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират значително по-благоприятно изхабяване на предпазителя и по-кратък спирачен път на сухи и навлажнени пътни настилки , подпомагайки на водачите да държат под контрол ситуацията и да се наслаждават на пътуването . Технологията Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхност и сцеплението при спиране, редуцирайки спирачния път. Допълнително , съвременната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, гарантират усъвършенствано сцепление по време на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и заедно с това олекотена. Типа съдържа 41 типа от 17 до 20 инча.

Вижте летни гуми 5
Вижте летни гуми

И накрая

Ние от Летни гуми ООД сме представители на производителя за нашата държава и ви предлагаме редица елитни и достъпни възможности! Повярвайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите идеи за летни гуми обърнете внимание на :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Информация за летни гуми 6
Информация за летни гуми
Вземете летни гуми 7
Вземете летни гуми
Голямо разнообразие летни гуми 8
Голямо разнообразие летни гуми
Най-добрите на пазара летни гуми 9
Най-добрите на пазара летни гуми

Сериозната важност на летните гуми
Летни гуми SYRON – видове
Летни гуми SYRON – спомагателни привилегии
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни елементи относно производителя Dunlop
Летни гуми от линията на доставчика Maxxis
Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – BlueTech
Летните гуми Cross 1 Plus – преимущества за вашето пътуване
Нашите експерти от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас
Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
И накрая

Любопитни данни , които не знаете за летните гуми

Един коментар за “Любопитни данни , които не знаете за летните гуми

Вашият коментар

Към началото