Блог за строителство

Всичко за ремонтните дейности

детски рокли

детски рокли

Свежо настроение в актуалните за детски рокли

С удоволствие ще ви предложим новата колекция детски рокли на марката , направена от меки и практични дрехи прилягащи за безспирни предизвикателства, както и за по-специални поводи . Пъстротата на детайлите ще ви пренесе в магически свят от вълшебства и да се побъркате по пролетните детски рокли.

За марката „Точици“

„Точици“ е фирма производител на актуални детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което детето има нужда . Вече повече от десет години непрестанно ни смайват с висококласни и стилни модели на задоволителни цени. Както всяка пролет и тази година новите модели са създадени от детски рокли за младите дами и авангардни модели за малките мъже.

Подарък за вашето дете

С пазаруването на всяка една рокля от пролетната поредица на „Точици“ ще получите , като етикет от вътрешната страна, подарък – лепенка подреждаща се в анимационен пъзел. Картинката е подбрана съобразно с излъчването на роклята и детските вълнения в определената за носене възраст.

Сътворени с емоция

Подбирайки дрехи за облеклото на детето си , родителят създава в него неповторимост. Ето защо е добре дечурлигата да бъдат освободени в непрестанните лудории и авантюри , но естествено и уникални в своята оригиналност . Новите селекции от артикули са направени върху модните течения и градивната критика на търсещите, съобразно истинските нужди на новия детски свят. Пролетния сезон ни предразполага да се замечтаем за лекота и фантазия от тонове . Превърнете във кукла вашата малка госпожица с настоящата колекция от детски рокли на бранда.

детски рокли 1
детски рокли

С грижа към децата

Направени изцяло в България , с най-добрите истински платове и феерични тонове и уникални орнаменти , детски рокли на „Точици“ са като част от приказен свят . Ако пожелаете да разкрасите моделите с допълнителни детайли, разгледате асортимента от шапки, очила, чантички и украшения за коса, които са пълен синхрон с пролетните тенденции . Разгледайте и най-новите пролетни колекции от дрехи за младите господа.

Останалите ни продукти:

Бебешки рокли

Блузи за момичета

Детски клинове

Бебешки клинове

Долнище за бебета

Детски долнища

Детски блузи

Детски дрехи

Бебешки дрехи

Детски якета

Детски раници

Детски дрехи за момичета

Детски анцузи

Бебешки играчки

Детски пижами

Бебешки бодита

Бебешки комплекти

Детски комплекти

Комплекти за изписване за момче

Комплекти за изписване за момиче

Комплекти за изписване

Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 2
детски рокли
детски рокли 3
детски рокли
детски рокли 4
детски рокли
детски рокли 5
детски рокли
детски рокли 6
детски рокли
детски рокли 7
детски рокли
детски рокли 8
детски рокли

Свежо настроение в актуалните за детски рокли
За марката „Точици“
Подарък за вашето дете
Сътворени с емоция
С грижа към децата

детски рокли

Вашият коментар

Към началото