Блог за строителство

Всичко за ремонтните дейности

seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ВАШИЯ САЙТ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО

От 2006 г. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД отвежда стотици страници на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн продажбите им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да направи това и за вашия сайт, значи сте на правилното място!

През изминалата година с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google успешно измести Apple от първото място в ранглистата на най-рентабилните фирми в света. И предполагате ли защо? Благодарение на Adwords! За 2017 г. 86% от приходите на Google или $79 400 000 000 са генерирани от обявите в AdWords. Това са вашите инвестиции и инвестициите на всички малки и големи бизнеси, които не само дават пари на Google, но и получават потребители от това.

Как разбираме какви са резултатите от SEO оптимизацията?

За да сте в течение какво точно се изпълнява, всяка седмица ще ви изпращаме отчет за корекциите по вашата уебстраница, а след края на месеца – доклад за отражението след промените по ясни критерии за SEO оптимизацията: нарастване на посещенията, покачване на местата в Google, брой нови посетители, времетраене на посещенията, количество създадени и публикувани текстове, количество създадени външни линкове.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Какъв е резултатът от SEO оптимизацията?

Използваме идеите от 2006-та година и с тях сме позиционирали стотици уебсайтове на първо място в органичните, неплатени резултати на Google.

С наша помощ уебсайтовете са икономисали голяма част от плащанията за AdWords, укрепили са продажбите си в пъти и са придобили голям брой нови купувачи! Вярваме, че професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще успеят да го направят и за вашия страница!

Какво ще постигне за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-доброто решение е да поверите страницата си на екипа от запознати лица на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако ние поемем SEO оптимизацията на вашата уебстраница, по проекта ще работят: SEO експерт, копирайтър, линкбилдър, онлайн маркетинг консултант, персонален мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще проведат проучване на пазара, ще направят анализ описанието на сайта и промените на конкурентите ви, ще изготвят насоки за технически подобрения по 252 идеи за SEO оптимизация, ще създадат линк билдинг стратегия, и стратегия за редовно създаване на важно съдържание, ще работят спрямо общо 24 файла, които оформят ядрото на вашата отличителна SEO маркетинг стратегия за стимулиране на сделките и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще ще го приведе в действие.

Защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Интернет продажбите са от изключително значение за всеки бизнес! За изминалата година 1 100 000 българи са пазарували онлайн, а извършените покупки за последните 4 години са нараснали драстично с 230%! И тези стойности ще продължават да растат докато застигнат до стойностите в САЩ, където 1 от всеки осем щатски долара е използван за покупки онлайн!

Но дори и да не продавате онлайн, Google маркетингът е необходим за вашето реноме – 72% от посетителите търсят информация в интернет преди да купят, дори и тя да е от даден магазин.

Настоящите и бъдещите ви клиенти несъмнено прекарват много време във Facebook, затова възползвайте се и този канал за реклама. Но превъзходството на seo оптимизацията е, че когато клиентът ви влезе в Google, той вече знае за нуждата от продукта и иска да открие от кого да го избере – от вашата уебстраница или от конкурентен магазин.

Нашата роля е да привлечем този потенциален потребител точно във вашия сайт! Няма значение дали търгувате с стоки или услуги, без значение дали фирмата ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Защо се нуждаете от SEO оптимизация?

AdWords е най-печелившият бизнес в света! Но все пак по-малко от 15% от клиентите в Google са от AdWords рекламите. Останалите 85% от кликовете според Zero Limit Web са върху органичните уебсайтове.

Ако си мислите: Страхотно, значи няма да плащаме на Google – това не е така! Щом страницата ви не е между водещите три – имате нужда да не прекъсвате да разчитате на Adwords! Нещата се случват така, защото 84% от потребителите посещават топ 3 линка в SERP, а едва 1% – върху резултатите на страниците след водещата. Сега вече знаете къде имате възможността да покриете мъртвец – на втора страница в резултатите от търсенето! Вашата страница някъде там ли се намира?

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Понякога вашата страница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е водещ резултат в Google, там са привлечени значително повече потенциални клиенти, макар и това да не значи неизменно и до по-голям обем сделки. Поради тази причина може да се окаже, че не само вашият уебсайт има нужда от SEO оптимизация, но и бизнес моделът ви също трябва премине през промяна – например да обогатите текста на артикулите, сумите, обслужването или целия user experience. За този тип промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви съдейства.

Това звучи страхотно, но можете ли да си представите, че само докато гледахте нашият текст за SEO оптимизация, в Google са направени над 25 млн. търсения и са индексирани над 21 000 нововъведени страници. Конкурентите ви не спят! Недейте да спите и вие!

Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-върлите оптимисти за това, че и вашата уебстраница ще може да излиза на първа страница в Google.

Всеки клиент е уникален и същото е валидно за всеки уебсайт! Затова и вашият уебсайт изисква конкретна SEO оптимизация и график, изготвена според предприятието ви!

Обадете се на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Свържете се с нас на телефон 0884 725 333 за безплатна консултация за вашата SEO оптимизация и ще намерим решение за позиционирането и на вашата страница на първи места в Google с помощта на SEO оптимизация!

Изберете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ВАШИЯ САЙТ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО
Как разбираме какви са резултатите от SEO оптимизацията?
Какъв е резултатът от SEO оптимизацията?
Какво ще постигне за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Защо се нуждаете от SEO оптимизация?
Понякога вашата страница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

seo оптимизация

2 коментара за “seo оптимизация

Вашият коментар

Към началото