Разновидности интериорни бои и особеностите им

Разновидности интериорни бои и особеностите им

За избора на интериорни бои и изграждането на съдържателна концепция, първо е хубаво детайлно да разучите пазара и какви типове интериорни бои можете да намерите . Да бъдат ли стените на стаите ви лъскави с металически отблясъци , да бъдат сатенено фини , провокативни ярки пастели или пък оприличаващи венецианска мазилка, главна роля имат интериорните бои. Изградете си план коя разновидност стени си представяте . Вътрешното обзавеждане е комбинация от на художника и науката на архитекта, с идея за направа на комфортни условия за живот. По начина, по който хората прогресират , узряват и променят така и стаите , където живеят имат нужда винаги от нещо свежо , в течение с времето . Първоначалната стъпка в реновирането на дома е избора на нов нюанс интериорни бои за стенните повърхности. Без изключения това би бил не само най- силно променящия момент, а и цялата основа за създаване на обновен интериорен дизайн. Значително важно е да сте информирани , че освен страхотните творчески идеи и квалифицираното извършване на плана от голямо значение е и вида на материала . Capbg вече пет години снабдява българския пазар италиански стоки за боядисване , с доказано име и качество. Боите им са разпространени в повечето вериги строителни магазини в държавата, а по време на последните две години търговските им обмени нарастват двойно . Марката е готова да ни снабди богат асортимент за всеки възможен вид пространство.

Преди поставянето на интериорни бои

Преди да пристъпим към размазването на селектирания вид боя е хубаво да направите грундиране. Така осигурявате върху повърхността напълно изравнена основа за действие като попълва грапавините . Осигурява една и съща поглъщаемост и по-удобно и икономично замазване на интериорна боя. Грундирането не допуска водата да се абсорбира в основата, точно поради тази причина има от първостепенна важност за стабилността на стените. Значително важно е освен красота , сградите ни да ни създават сигурни условия. Грунда се разнася по цялата стена . Изчаква се да изсъхне два – три часа. Спокойно можем да пристъпим към размазването на интериорни бои, когато базовата повърхност е устойчива на надраскване .

Видове интериорни бои 1
Видове интериорни бои

Да пристъпим към действие. Начини на боядисване

Ако се спрете на четка за поставянето на интериорни бои, е добре да се застраховате от опасността от изцапване. Нанасянето на материал задължително започва отгоре . Обгърнете с найлон тавана и пода, за да не се зацапат . Пистолетът разбира се би бил удобен метод, най-често употребяван във вътрешния вид на стари сгради . Поставя продукта с равна покривност , което води до икономичен разход на багрила . Наложително е цялостно скриване на заобикалящите предмети, поради тази причина не е подходяща за ремонтна дейност на нови сгради .

Невероятни интериорни бои 2
Невероятни интериорни бои

Измиващи се бои

Страхотна близка концепция, която може да откриете в Capbg са миещите материали . Добра запълваща способност и ускорено съхнене я правят лесна за ръчно и машинно боядисване . Постига задушевна обстановка и придава завършващ замах на интериора . Боята е подходяща за съчетание с всички възможни базови повърхности и подходяща за композиция с други основни бои, което би направило ситуацията раздвижена .

Блестящи по природа с Оточенто

Транспириращи интериорни бои, които съдържат смоли с метални пигменти . Продуктът за боядисване е устойчив на огън , безвреден за ползващите го и околната среда. Ефектът, който постига подхожда и на претенциозен , и на моден стил . Материалът на Онточенто се боядисва направо с валяче дори и с навлажнена гъба.

Нововъведението в боите Енканто

Неоспорима мания в интериорните бои в Италия е Енканто. Изработена на водна основа и с трансформиращи се от дневната светлина нюанси . Употребява се в множество сгради , с оглед на кадифения стил , който придава . Енканто са последен писък в модата на интериорни бои, точно в момента нахлуваща на българския пазар.

Ефектни интериорни бои 3
Ефектни интериорни бои

Декоративни бои

Безспорна класика продължават да бъдат декоративните видове интериорни бои. С ефект на сияещ металик смесен с фин кварцов пясък се трансформира не само във фон, а и в разкрасяващ детайл на интериора на вашия дом. Характеризира се с висока стабилност , благодарение на пречупващите си частици. Съединението на боята я прави лесна за шлайфане и полиране. Перленият ефект стои много-добре съчетан с орнаменти от обзавеждането в златно и сребърно.

Потърсете в Capbg

Не забравяйте да разгледате асортиментите на фирмата за екстериорни бои за сгради , които са способни да довършат цялостната концепция за вашия план . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Качествени интериорни бои 4
Качествени интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 5
Огромно разнообразие от интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 6
Огромно разнообразие от интериорни бои
Ефектни интериорни бои 7
Ефектни интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 8
Огромно разнообразие от интериорни бои
Изключително добри интериорни бои 9
Изключително добри интериорни бои
Ефектни интериорни бои 10
Ефектни интериорни бои
Ефектни интериорни бои 11
Ефектни интериорни бои

Преди поставянето на интериорни бои
Да пристъпим към действие. Начини на боядисване
Измиващи се бои
Блестящи по природа с Оточенто
Нововъведението в боите Енканто
Декоративни бои
Потърсете в Capbg

Вашият коментар